If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такаааа...след днешното ми пътуване до Мальовица (много красиво място, препоръчвам го на всички) равносметката е: mimouzunov май ловеше рибка на Щъркелово гнездо (май там беше...), злобна черна 156-тица със форумни стикерчета ме изпревари спортно пак някъде по пътя, ама май не поздрави ми се струва... А на връщане колега със 164-ка ми помаха за тенкю, щото го пуснах да ме изпревари, но не знам дали беше от форума. Те тава е!
п.п. И отново се чудя защо винаги най-неразумните и измъчени изпреварвания ги правят някакви раздрънкани бангии, а хората с мощни и хубави коли, които могат да си позволят къде-къде по-екстремни изпреварвания спазват правилата и не застрашават останалите. И за двете групи има изключение, но общия случай е такъв.
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
...
п.п. И отново се чудя защо винаги най-неразумните и измъчени изпреварвания ги правят някакви раздрънкани бангии, а хората с мощни и хубави коли, които могат да си позволят къде-къде по-екстремни изпреварвания спазват правилата и не застрашават останалите. И за двете групи има изключение, но общия случай е такъв.
В тази връзка, в четвъртък се возихме в комплект с една черна Х6-ца СА 7077 .. по южния склон на Петрохан и почти до околовръстното преди Сф - много приятно "съвместно" каране. Споделям, защото съм изненадана от невероятно възпитания стил на каране на този (инак почти емблематичен) регистрационен номер.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Такаааа...след днешното ми пътуване до Мальовица (много красиво място, препоръчвам го на всички) равносметката е: mimouzunov май ловеше рибка на Щъркелово гнездо (май там беше...), злобна черна 156-тица със форумни стикерчета ме изпревари спортно пак някъде по пътя, ама май не поздрави ми се струва... А на връщане колега със 164-ка ми помаха за тенкю, щото го пуснах да ме изпревари, но не знам дали беше от форума. Те тава е!
ха ха колко е малък света...ти ли беше приятелю с тъмносинята 146 май с тъмни стъкла дето ми пусна и мигач,доста възпитано караш това е супер,аз не особенно ма си познавам пътя уж де,ходих до Самоков,на Мальовица ходих преди 1 месец вали ни дъжд яко ама само ядохме на кръчмата и да се видя с Емил дето държи на Говедарци спортният риболов другият път се отбий до Говедарци много е красиво на езерцата,немаше кога да мина днеска.
Днеска сутринта, около 7:20, невероятна 33-ка, сребриста, първа серия -спорт-вагон, на околовръстното на Перник!
Изключително добре запазена, а и с добър мотор явно.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
ха ха колко е малък света...ти ли беше приятелю с тъмносинята 146 май с тъмни стъкла дето ми пусна и мигач,доста възпитано караш това е супер,аз не особенно ма си познавам пътя уж де,ходих до Самоков,на Мальовица ходих преди 1 месец вали ни дъжд яко ама само ядохме на кръчмата и да се видя с Емил дето държи на Говедарци спортният риболов другият път се отбий до Говедарци много е красиво на езерцата,немаше кога да мина днеска.
Аз бях! Ей начи, не знам как, ама подозирах, че си ти.... Аз от Мальовица идвах бре! Ходих на разходка малко, и да оставя едни приятели мухари да хвърлят горе по реката. Много е хубаво там беее! А през Говедарци минах, ама само спортния риболов загледах, друго не ми хвана окото. Някой път трябва да направим една "Алфа-рибарска среща" или там или на искъра някъде.
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Вчера към 19:00 се засякохме с една червена Жулиета по Опълченска посока гарата. Караше я една мацка! Дръпнах ме се малко и след това се разделихме! коя ли е? Да си каже
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Вчера към 19:00 се засякохме с една червена Жулиета по Опълченска посока гарата. Караше я една мацка! Дръпнах ме се малко и след това се разделихме! коя ли е? Да си каже
В какъв аспект се дръпнахте, пък после се разделихте..?
Comment